Social

5 Decembrie – Ziua Internationala a Voluntariatului

An de an, voluntarii din intreaga lume sarbatoresc munca benevola, pe 5 decembrie. Nu fac exceptie nici romanii de peste hotare, care, din dorinta de a-si ajuta semenii, s-au reunit toti sub umbrela „Voluntari in Europa”.

„Voluntariatul ne invata ce înseamnă sa dai fara sa astepti nimic in schimb, sa daruiesti timpul tau, sa fii impreuna, sa fii mai bun, mai uman. Suntem voluntari aici, impreuna de peste 3 ani de zile, motivati de dorința de a ne ajuta semeni si din dragostea de fapte bune. Suntem voluntari acum pentru viitor, pentru a schimba lumea prin aceasta revolutie a oamenilor buni. Datorita voluntarilor, lumea se schimba, voluntarii imprastie peste tot pandemia de omenie si in fiecare zi tot mai multi oameni se alatura leapsei de fapte bune. In comunitatea noastra de peste 3 ani s-au mobilizat zeci de mii de oameni si zeci de mii de oameni au fost ajutati. Impreuna imprastiem semintele celor mai nobile aspiratii ale omenirii: libertate, siguranta, sanse egale, pace, dreptate.

La multi ani, voluntarule! La multi ani, voluntarilor! La multi ani si o mare plecaciune, Voluntari in Europa!” au transmis reprezentantii grupului Voluntari in Europa.

Articole similare

Close