Din Oras

5 sfaturi esentiale pentru momentul in care ai nevoie de un nou toner pentru imprimanta

O imprimanta multifunctionala este aur la casa omului, mai ales atunci cand lucrezi intr-un domeniu care implica documentatie, ai copii la scoala sau – pur si simplu – iti plac lucrurile palpabile, mai mult decat ecranele digitale.

Insa, pe cat este de utila, pe atat de mare trebuie sa fie si atentia ta pentru mentenanta pe termen lung. Ai nevoie de un nou toner imprimanta? Iata o lista de 5 sfaturi esentiale de care trebuie sa tii cont, astfel incat sa iei cea mai buna decizitie de achizitie, la un pret cat mai avantajos pentru tine.

 

Nu amana reinlocuirea tonerului

Este indicat sa ai la indemana un toner de rezerva aproape intotdeauna, mai ales atunci cand folosesti frecvent imprimanta, respectiv exista o nevoie stringenta de utilizare, care nu suporta amanare. Nu exista nicio procedura completa. Imprimanta care a epuizat cerneala iti va afisa o alerta de eroare, in momentul in care este necesar sa reinlocuiesti produsul. Nu ignora mesajul care te atentioneaza de golirea tonerului si nu incerca sa faci printuri noi, fara a inlocui produsul. Risti sa produci daune iremediabile imprimantei.

 

Cauta un magazin de profil, nu cumpara tonere de la supermarket

Asa cum piesele pentru service-ul auto se cumpara din magazinele specializate, asa si tonerele se gasesc in medii de achizitie special dedicate imprimantelor. Evita sa cumperi acest tip de produs din marketuri sau orice tip de magazine diversificate. Din fericire, cum ai acces la tot ceea ce inseamna e-commerce in acest domeniu. Vei gasi magazine online specializate pe aceasta nisa, unde poti beneficia si de suportul expertilor, in cazul in care nu esti convins de calitatile unui respectiv produs sau nu stii ce toner sa alegi.

 

Daca alegi un produs compatibil, asigura-te ca este calitativ

Intr-un scenariu ideal, atunci cand ne cumparam o imprimanta, tinem cont si de costurile pe care le implica orice tip de consumabil pentru buna functionare a acesteia. In realitate, insa, acest lucru se intampla de prea putine ori. Posesorii de imprimante se gasesc in situatia in care nu isi permit achizitia tonerelor. Ce fac? Nu, nu trebuie sa renunte la imprimante, ci sa gaseasca produse compatibile adecvate, ce nu vor periclita (in niciun fel) functionarea dispozitivului periferic. De aceea, e important cum alegi magazinul.

 

Profita de oferte si cumpara-ti si un toner de rezerva

Odata ce ai gasit magazinul care iti confera un nivel crescut de incredere, vei scapa de frica de a-ti strica imprimanta. Specialistii iti vor oferi suportul necesar pentru identificarea produselor potrivite, si vei stii exact ce si de unde sa cumperi de aici incolo. Unele magazine iti ofera chiar si transport gratuit si introduc noi oferte constant, prin care iti poti face rezerve de tonere pentru viitor. Profita de marile reduceri pentru a-ti cumpara un produs original, dar si de pachetele promotiale pentru produsele compatibile. Merita!

 

Magazinul de unde merita sa cumperi cartuse imprimanta Canon sau tonere de orice brand

TonerPro.ro este mediul ideal de achizitie pentru posesorii de imprimante. Cauti cartuse imprimanta Canon, HP, Xerox, Samsung, Sagem, Epson, IBM, Oki, Olivetti, Katun, Philips, Ricoh, Toshiba sau de la orice alt brand?

TonerPro.ro vinde atat cartuse / tonere originale, cat si produse compatibile de cea mai buna calitate de pe piata. In Bucuresti, beneficiezi chiar si de transport gratuit, indiferent de produsul comandat.

 

Date de contact:

Tel: +40 21 348 1519

E-mail: office@tonerpro.ro

 

 

Articole similare

Close