Din Oras

A fost semnat contractul pentru prioritizarea investitiilor la Spitalul Judetean de Urgenta

A fost semnat contractul privind elaborarea unui master plan pentru prioritizarea investitiilor la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau.

Documentul va constitui o strategie pe termen lung, care va defini măsuri generice de implementare a intervențiilor la cea mai mare unitate spitalicească din județ, precum și soluțiile tehnice.

„Aici intervine rolul masterplanului, care va corela investițiile deja realizate cu cele viitoare, va identifica problemele-cheie existente, va propune cele mai bune soluții privind localizarea noilor obiective, precizând, de asemenea, posibilele surse de finanțare. Toate acestea, pentru a transforma ansamblul Spitalului Județean în clădiri moderne și utile, aliniate normelor europene”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Astfel, vor fi identificate problemele existente în cadrul SJU Zalău, cele mai bune și mai puțin costisitoare opțiuni pentru rezolvarea acestora, precum și investițiile prioritare, respectiv sursele de finanțare. Demersul are ca scop valorificarea la maximum a instrumentelor financiare disponibile și, mai cu seamă, a fondurilor europene alocate pentru perioada de programare 2021-2027.

Articole similare

Close