Eveniment

A furat motorina si bateriile unor utilaje | Tanarul a fost retinut, apoi eliberat de judecatorii din Jibou

Un barbat de 25 de ani, din comuna Buciumi, a fost retinut d epolitisti dupa ce ar fi furat mai multe baterii auto si carburant din rezervoarele unor utilaje. Ulterior, magistratii au decis cercetarea acestuia in libertate.

Din cercetările şi investigaţiile desfăşurate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptelor este un tânăr de 25 de ani, din comuna Buciumi.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta, în perioada 16 martie-29 aprilie a.c., pe timpul nopţii, ar fi sustras doi acumulatori auto şi carburant (motorină), în valoare de aproximativ 12000 de lei, din mai multe utilaje parcate pe raza localităţii Gălpâia.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reţinut, iar în cursul zilei de ieri (3 mai) a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea luării unei măsuri preventive.

Faţă de acesta, procurorul a dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Bălan, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Articole similare

Close