AdministratieDin Oras

A inceput distribuirea GRATUITA a mastilor de protectie in Zalau | Cine poate primi mastile

Mastile de protectie promise de guvern in timpul pandemiei au ajuns intr-un final si in judetul Salaj. Acestea vor fi impartite familiilor defavorizate prin Directia de Asistenta Sociala  Zalau, începând de azi, 9 septembrie.

Cele 150350 de masti de protectie au ajuns ieri la autoritatile din Zalau si urmeaza sa fie impartite catre 3007 familii defavorizate.

Beneficiarii vor primi cate o cutie conținând 50 de măşti de protecţie, iar acestea se acorda fiecarei persoane in parte dintr-o familie, exceptati fiind copiii sub cinci ani.

Pentru o bună desfăşurare a activităţii de distribuire, administrația locală roagă cetățenii să respecte măsurile de protecţie și distanțare şi să aibă asupra lor cartea/buletinul de identitate în original.

Mastile se ridica, in Zalau, din urmatoarele puncte:

a) Punctul termic nr. 38 din cartier Brădet, strada Avram Iancu – pentru persoanele beneficiare ale ajutorului de stat sau persoane din familiile beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei.

b) Centrul de zi pentru persoane vârstnice „Tinerețe fără Bătrânețe”, str. Ioan Slavici nr. 8 – pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei inclusiv (în luna august 2020)

c) Centrul Social de Urgență, Aleea Toamnei nr. 9 – pentru persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestaţiile sociale prevăzute de art. 42 şi 58 din Legea nr. 448/2006 

Articole similare

Close