Din Oras

A refuzat o camera calda pentru a ramane langa patrupedul sau | Zeci de oameni inimosi s-au mobilizat pentru a-i cumpara o rulota

PENTRU DONATII RO96 BTRL RONC RT01 4220 7301 deschis la Banca Transilvania – SABAU HELGA GIANINA – cu mentiunea Pentru Zoli.

Pe un ger, greu de suportat chiar si pe timpul zilei, un zalauan isi petrece noptile sub cerul liber. Avea posibilitatea de a merge intr-un adapost de noapte, insa a refuzat. Motivul – nu vrea sa isi paraseasca perietenul patruped, care i-a ramas loial chiar si in cele mai vitrege conditii.

Zoli, pe scurt, doarme in santuri, iar de caldura ii tine doar catelul lui.

Zeci de oameni inimosi au format un grup pe Facebook – Rulota pentru Zoli & catelul lui – iar zilnic aici se strang donatii, in incercarea de a-i cumpara lui Zoli o rulota, pentru a nu mai fi nevoit sa isi petreaca noptile sub cerul liber.

Mai multi voluntari a-i unei asociatii i-au dus barbatului si catelului mancare si medicamente. Noaptea temperaturile scad sub 0 grade.

Cei dornici sa ajute pot face donatii in contul RO96 BTRL RONC RT01 4220 7301 deschis la Banca Transilvania – SABAU HELGA GIANINA – cu mentiunea Pentru Zoli.

 

Articole similare

Close