Eveniment

A santajat o minora din Buciumi | Tanarul a ajuns in arestul politiei

Un tanar de 20 de ani din Zalau a fost retinut de politisti, dupa ce a fi incercat sa santajeze o minora. Acesta a fost dus in Centrul de Retinere al Inspectoratului de Politie al Judetului Salaj.

Acesta a fost prins în flagrant delict de polițiștii de investigații criminale în cursul aceleiași zile, în municipiul Zalău, imediat după ce a primit 400 de lei de la o tânără de 17 ani, din comuna Buciumi, bani pe care acesta i-ar fi pretins pentru a nu distribui în mediul online fotografii cu tânăra, în ipostaze intime.

Vineri, 16 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău îl vor prezenta pe tânărul de 20 de ani, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Acțiunea de prindere în flagrant a polițiștilor sălăjeni a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Articole similare

Close