Din Oras

Accesorii de baie care nu trebuie să-ți lipsească. Iata câteva informații utile de care sigur ai nevoie

Baia se numără printre cele mai importante încăperi din locuința ta, motiv pentru care este recomandat să investești cu grijă în toate tipurile de accesorii baie care să îți ofere confortul de care ai nevoie.

Pe piață există astăzi o gamă foarte largă de produse din care poți alege: descoperă din următoarele rânduri principalele tipuri de accesorii care îți vor transforma momentele personale într-unele plăcute!

Dispensere de săpun lichid, accesorii baie eficiente

Dacă ai decis să nu mai folosești săpun solid și să te îndrepți către cel lichid, alege și un dispenser pe măsură! Modelele cu senzori sunt eficiente: nici măcar nu trebuie să le atingi pentru ca săpunul să curgă exact atât cât ai nevoie. Este suficient să-ți apropii mâinile de dispenser, pentru ca acesta să se acționeze. Astfel de dispozitive funcționează pe bază de baterii, deci tot ce trebuie să faci este să reumpli rezervorul și să înlocuiești bateriile, pentru a putea continua să le folosești.

Suporturi pentru prosoape

Nu uita nici de suporturile pentru prosoape, care pot fi sub forma unor agățători sau sub forma ori inele sau a unor bare. Pe acestea poți atârna atât prosoapele de față, cât și de prosoapele de corp fie aproape de lavoar, fie aproape de cadă. În acest fel, le vei avea la îndemână atunci când îți sunt necesare.

Din punct de vedere cromatic, poți alege suporturi argintii sau suporturi de alte culori, astfel încât aceste accesorii să se plieze perfect cu imaginea din baie pe care vrei să o construiești.

Pahare de baie

Dacă te întrebi ce poți face cu paharele de baie, răspunsul este unul foarte simplu: îți poți pune în ele obiectele personale, pe care le folosești zilnic. De exemplu, îți poți pune periuța și pasta de dinți, dar și alte produse de igienă care îți sunt utile. Paharele sunt disponibile în forme și design-uri diferite, dar și în culori variate, pentru a putea alege varianta ideală pentru tine!

Suporturi pentru hârtia igienică

Fie că preferi un suport de hârtie igienică clasic sau unul individual, pe care să nu fii nevoit să îl montezi în perete, ai la alegere dintre numeroase modele. Cert este că un astfel de accesoriu este indispensabil în baie, pentru a proteja hârtia igienică de praf.

Perii WC

Vasul de toaletă trebuie să fie mereu curat și bine igienizat în baie, iar o perie de wc îți vine în ajutor în acest sens. Cu acest obiect poți să cureți vasul de toaletă în doar câteva mișcări, mai ales dacă folosești și o soluție specială de igienizare. Cât despre depozitarea periei, ai la dispoziție și suporturi practice spre care te poți orienta și pe care le poți așeza foarte ușor lângă vasul de toaletă.

Bare de duș

Dacă vrei să poți face duș fără să ții furtunul în mână, investește într-o bară specială. Aceasta va susține furtunul în timp ce te bucuri de momentele tale personale. Este suficient să reglezi apa la temperatura dorită, pentru ca la final, când termini dușul să oprești apa și ești gata de plecare!

În loc să petreci ore în șir în magazinele de specialitate, căutând accesoriile potrivite pentru baia ta, cel mai ușor este să studiezi oferta disponibilă pe Internet. Pe site-ul Baterii-lux.ro găsești întotdeauna produse de top, realizate din materiale de calitate. De la seturi duș, până la baterii baie, pahare de baie, dispensere și savoniere, toate sunt disponibile pentru tine în permanență. Comandă-le online și bucură-te de confortul pe care ți-l dorești!

Date de contact:

Email: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872

 

Articole similare

Close