Eveniment

Accident cu masina politiei | Se grabeau la un accident, dar au ajuns victime

Din salvatori, victime. Drumul a doi politisti, care se grabeau sa ajunga la un accident rutier, a luat o alta turnura. Echipajul era in drum spre localitatea Surduc, cand, au fost acrosati de un camion. In urma impactului, autospeciala politiei a ajuns in santul de pe marginea drumului.

Potrivit reprezentantilor IPJ Salaj, pe Drumul National 1H, în localitatea Jibou, un bărbat de 75 de ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism și remorcă, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, în momentul în care a pătruns pe drum, din curtea unei societăți comerciale, a virat spre stânga peste ambele sensuri de circulație, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o autospecială a Poliției Orașului Jibou, care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase, deplasându-se pe drumul prioritar, pentru a interveni la un accident rutier cu victime, produs pe raza localității sălăjene Surduc.

În urma evenimentul rutier au rezultat pagube materiale, ambele autovehicule prezentând avarii.

Atât bărbatul care conducea ansamblul de vehicule, cât și conducătorul autospecialei de poliție au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept.

Articole similare

Close