Eveniment

Accident minor soldat cu bataie generala | Un tanar din Salaj a sarit la bataie, iar totul s-a finalizat cu…o amiabila

Un salajean a fost protagonist intr-o secventa desprinsa din ringul de box. Dupa ce a fost implicat intr-un accident minor, in Cluj-Napoca, nervos ca un barbat de 70 de ani l-a tamponat, tanarul a sarit la bataie. Un alt sofer, care a intervenit sa il linisteasca, s-a trezit si el cu o ploaie de pumni asupra sa. Intr-un final, dupa aparitia politstilor, toata scena s-a terminat cu…o amiabila.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că în urma unui eveniment în trafic, un conducător auto de 27 de ani, din județul Sălaj s-ar fi manifestat agresiv, lovind autovehiculul conducătorului implicat în respectivul eveniment, respectiv un bărbat de circa 70 de ani, din Cluj-Napoca.

Ulterior, între conducătorul auto de 27 de ani și un alt participant la trafic, respectiv un bărbat de 33 de ani, s-ar fi iscat o stare conflictuală după ce acesta din urmă ar fi intervenit pentru a aplana situația.

La ajungerea echipajului de poliție, starea conflictuală a fost aplanată, cei doi conducători optând pentru procedura constatării pe cale amiabilă a accidentului.

De asemenea, persoanele implicate în starea conflictuală au precizat faptul că urmează a-și exercita dreptul de a formula plângere prealabilă pentru lovire sau distrugere în perioada următoare.

În urma evenimentului nicio persoană nu a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, urmând ca în cadrul cercetărilor să fie stabilite toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Articole similare

Close