Eveniment

Accident Mortal in Creaca, dupa impactul dintre o masina si un camion – FOTO

Un grav accident de circulatie s-a produs astazi in localitatea Creaca. In urma impactului dintr eun camion si un autoturism, doua persoane au fost ranite, iar una a ramas incarcerata.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, dar si ambulante de la sectia din Jibou.

Polițiștii din Jibou se află la această oră în localitatea Creaca și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs un accident grav de circulație.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că, în localitatea Creaca, un conducător auto, în vârstă de 55 de ani, din Jibou, în timp ce conducea autoturismul a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, din comuna Bălan.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt.

Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru soferul autoturismului, iar medicii au fost nevoiti sa constate decesul.

„Victima incarcerata a fost gasita in stop cardiorespurator, au fost întreprinse manevrele de descarcerare si a fost predata echipajului TIM. A doua victima, constienta, a primit ingrijiri medicale de la echipajul unei ambulante. Prima victima, în ciuda manevrelor de resuscitare executate de către echipajele medicale, nu a răspuns manevrelor și a fost declarata decedata.” a transmis Cpt. Lucian Jacodi, purtator de cuvant al ISU Salaj.

Articole similare

Close