Eveniment

Accident mortal in Stana | Alin Unguras, un tanar politist de 29 de ani si-a pierdut viata

Un tragic eveniment a lovit Politia judetului Salaj. La doar 29 de ani, un agent de la politia municipiului si-a pierdut viata, dupa ce s-a rasturnat cu ATV-ul pe care il conducea. Alin Unguras se afla in timpul liber, iar o secunda de neatentie i-a fost fatala.

Totul s-a intamplat duminica, putin dupa ora 17. Politistul conducea ATV-ul pe o pasune din localitatea Stana, insa la un moment dat tanarul s-a rasturnat si a fost strivit sub greutatea vehiculului. Cateva momente mai tarziu, traumatismele suferite i-au fost fatale.

Chemati in ajutor medicii nu au mai putut face nimic pentru tanarul de 29 de ani, decat sa constate decesul.

„Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a descrie șocul și regretul!

Ceea ce trebuia să fie o zi liberă pentru colegul nostru Alin Unguraș s-a transformat în ziua fatidică, în care un cumplit accident l-a răpit din mijlocul familiei sale și din mijlocul nostru, al familiei Sindicatului Europol.

Alin era Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor. Ca polițist, IPJ Sălaj si Poliția Română au pierdut un profesionist, un coleg devotat, un om care trăia pentru binele celorlalți.

Aline, îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!” transmit reprezentantii sindicatului EUROPOL, printr-o postare pe Facebook.

 

 

Articole similare

Close