Eveniment

Acoperisul scolii „C. Coposu” din Zalau, distrus de potop | Cursurile suspendate pana joi – VIDEO/FOTO

Acoperisul Scolii Gimnaziale „Corneliu Coposu” a fost facut bucati de grindina, de dimensiuni impresionante, cazuta ieri la Zalau. Dupa evaluarea pagubelor cauzate de furtuna, in comitetul local pentru situatii de urgenta s-a decis sa fie suspendate cursurile, pana la remedierea situatiei.

Camerele de supraveghere, montate in unitatea de invatamant, au surprins momentul in care panourile de sticla din luminatoarele de pe acoperis, sunt sparte de grindina si se prabusesc in interiorul cladirii, peste scarile din holul scolii. Din fericire, in momentul izbucnirii furtunii, in scoala nu se mai aflau elevi si nici profesori, astfel ca nu au fost semnalate victime.

Membrii comitetului local pentru situatii de urgenta s-au deplasat la fata locului pentru evaluarea pagubelor, astfel s-a constatat ca furtuna a produs avarii majore la acoperisul si luminatoarele scolii. De asemenea la fata locului au ajuns si echipele de lucratori ai societatii Citadin, alaturi de pompierii salajeni, care au inlaturat elementele de constructie cazute in interiorul cladirii.

Cursurile in scoala raman suspendate pana joi, cand autoritatile locale considera ca vor fi terminate lucrarile de punere in siguranta a cladirii.

Articole similare

Close