Uncategorized

Actiune a politistilor Salajeni | Sapte mandate de aducere, puse in aplicare de politisti – VIDEO

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au desfășurat o acțiune, în comunele Crișeni, Mirșid și Șamșud, pentru siguranța cetățenilor și identificarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracțiuni. Șapte mandate de aducere au fost puse în aplicare.

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, trei din municipiul Zalău și unul din comuna Șamșud, bănuite că au comis infracțiuni, au fost identificate și prinse de polițiști.

Obiectul faptelor penale comise de aceștia sunt lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tăiere ilegală și furt de arbori.

De asemenea, polițiștii au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale, dintre care 41 la regimul circulației rutiere (depășiri neregulamentare, neutilizarea centurii de siguranță, defecțiuni tehnice etc.), două la Legea 61/1991 (una pentru scandal și una pentru adresarea de expresii și cuvinte jignitoare) și două la Ordonanța de Urgență 97/2005 privind domiciliul și reședința.

Totodată, au fost reținute, în vdederea suspendării, două permise de conducere.

Pentru defecțiuni grave au fost retrase, până la remedierea deficiențelor, patru certificate de înmatriculare.

La actiune au participat și reprezentanți din cadrul Registrului Auto Român.

Siguranța cetățenilor este o prioritate pentru polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău, iar astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Articole similare

Close