Eveniment

Actiune „fulger” a politistilor salajeni, pentru depistarea soferilor bauti sau drogati la volan

Polițiștii  Biroului Rutier Zalău, sprijiniți de colegii lor din cadrul Servicului Rutier Sălaj și Secției 1 Poliție Rurală Zalău au acționat în intervalul orar 07:30-09:30 și 10:30-13:30, în municipiul Zalău și localitățile Hereclean, Badon, dar și Crișeni.

În cadrul acțiunii au fost testați cu aparatele 164 de șoferi, iar 2 dintre aceștia au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice.

Cinci conducători auto au rămas o perioadă fără permisele de conducere pentru conducere sub influența alcoolului, depășirea limitei legale de viteză cu peste 50km/h și depășire neregulamentară.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal întrucât au depistat în trafic, pe Bulevadrul Mihai Viteazu, din Zalău, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Chieșd, care nu poseda permis de conducere.

În total, au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 22 de mii de lei și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare pentru inspecție tehnică periodică expirată.

Polițiștii vor continua acțiunile și în perioada următoare. Pentru un trafic rutier în siguranță, respectați legislația în vigoare!

Articole similare

Close