Eveniment

Adolescent, fara permis de conducere, a FURAT o autoutilitara din Simleu Silvaniei

Un tanar de 19 ani, din localitatea Bobota, a furat o autoutilitara care era parcata in fata unui imobil din Simleu Silvaniei. Pagubitul a pus imediat mana pe telefon si i-a anuntat pe oamenii legii de cele intamplate

Apelul la 112 a fost facut ieri, 28 ianuarie, in jurul orei 14, de catre un barbat din Simleu Silvaniei. Acesta ii anunta pe politisti, ca in autoutilitara care era parcata in fata locuintei, s-a urcat o persoana necunoscuta, a pornit motorul si s-a facut nevazut, cu tot cu masina.

Autorul faptei nu a avut o misiune prea grea, pentru ca, din spusele barbatului pagubit, masina era descuiata, iar cheile se aflau in contact. Mai mult, in aceasta se aflau mai multe bunuri, printre care o trusa de scule, un flex, dar si alte unelte folosite in constructii.

Oamenii legii si-au anuntat colegii din judetele limitrofe, autoutilitara la volanul careia se afla tanarul din Bobota fiind oprita pentru control in localitatea Biharia, judetul Bihor. In urma verificarilor efectuate de politisti, acestia au constatat ca tanarul nu poseda permis de conducere.

Autoutilitara si bunurile au fost recuperate si vor fi restituite proprietarului, insa, pentru isprava sa, tanarul s-a ales cu dosar penal pentru furt si conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere.

Articole similare

Close