Eveniment

Agresorul care a injunghiat un tanar aproape de Mall, arestat preventiv pentru 30 de zile

Agresorul care a lovit si injunghiat un tanar de 24 de ani, aproape de un mall din centrul Zalaului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din cercetările efectuate de anchetatori s-a stabilit că în data de 21 august, în timp ce cei doi se aflau în gangul dintre Activ Plazza şi Piaţa Agroalimentară Centrală pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul L.V. i-a aplicat persoanei vătămate L.P. o lovitură în zona temporal dreapta a capului, cu mânerul de la un bici pe care îl avea asupra sa.

Ulterior. iar inculpatul L.V. i-a aplicat o lovitură cu un briceag în zona axilară stânga, lovituri în urma cărora persoana vătămată a căzut pe pavajul gangului.

„In uma loviturilor primite, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice la nivelul capului care s-au putut produce prin lovire cu corp dur, la nivelul hemitoracelui stâng care s-a putut produce prin lovire cu un corp tăietor- înţepător şi la nivelul membrului inferior stâng care s-au putut produce prin cădere, care potrivit concluzilor provizorii din 22.08.2023 ale Serviciului Judeţean de Medicină Legală Sălaj, necesită un număr 16-18 zile de îngrijiri medicale, fără a pune primejdie viaţa victimei.” se arata in comunicatul transmis de Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj.

Mai jos stirea initiala.

Persoana injunghiata in centrul Zalaului | A intrat in mall sa ceara ajutor

Articole similare

Close