Din Oras

Alege aparatul auditiv potrivit nevoilor tale. Afla mai multe despre aceste sisteme

Hipoacuzia este o afectiune care afecteaza foarte multe persoane, indiferent de varsta pe care o au. Asadar, scaderea auzului afecteaza calitatea vietii, prin urmare este necesar sa iti faci o serie de analize pe care ti le poate recomanda medicul specialist, iar in scurt timp vei afla un diagnostic.

In functie de rezultatul pe care l-ai primit, poti incepe un tratament in acest sens. sau impreuna cu audiologul poti opta pentru unul dintre modelele de aparate auditive Reincarcabile, mai ales daca deja ai fost diagnosticat cu hipoacuzie.

Care sunt factorii care favorizeaza aparitia hipoacuziei

In cazul copiilor, putem vorbi despre pierderea auzului incepand cu o varsta frageda, poate chiar inca de la nastere. Dar, adultii isi pot pierde auzul fie pentru ca lucreaza intr-un mediu cu expunere indelungata la zgomot, fie in urma unor traumatisme.

Spre exemplu, pot favoriza aparitia hipoacuziei chiar si dopurile de cerumen, asa ca acesta este un simptom usor, iar odata eliminate iti vei recapata capacitatea de a auzi. De asemenea, otitele pot cauza o intreaga serie de simptome, si chiar anumite medicamente administrare in cadrul anumitor patologii, pot provoca hipoacuzie.

Traumatismele survenite in urma unor accidente, lovituri, dar si explozii, spre exemplu, pot avea un impact negativ. Astfel ca, pentru a elimina toate cauzele care ar putea provoca aparitia unei hipoacuzii este important sa te adresezi medicului. Pentru a obtine toate rezultatele, investigatiile recomandate sunt audiograma si timpanograma.

Stadiile de hipoacuzie sunt:

  • Usoara;
  • Medie;
  • Severa;

Daca ai fost diagnosticat cu unul dintre aceste stadii, trebuie sa stii ca solutia optima pentru tine este de a opta pentru unul dintre tipurile de aparate auditive reincarcabile, deoarece nu trebuie sa lasi aceasta afectiune sa iti influenteze intr-un mod negativ stilul de viata. Poti sa desfasori aceleasi activitati, poti purta conversatii cu oamenii dragi sau sa urmaresti in continuare emisiunile preferate, fara sa simti niciun disconfort.

Aceste aparate auditive reincarcabile sunt recomandate tuturor persoanelor, insa daca adori excursiile, plimbarile lungi in natura, aceasta varianta este ideala pentru tine, mai ales daca nu vei avea acces la o sursa de electricitate. Autonomia acestora este de pana la 24 de ore si ofera acelasi grad de confort, ca un aparat auditiv clasic.

Exista cateva tipuri de aparate de acest gen, astfel ca poti opta pentru design-ul potrivit stilului tau. Culoarea poate fi un factor decisiv atunci cand vei achizitiona modelul, asa ca, analizeaza-le cu atentie pentru a fi multumit pe deplin.

Descopera mai multe despre aparatele auditive

Sunt foarte multe aparate auditive pe piata, de aceea este important sa optezi pentru unul sigur si certificat. Nu achizitiona un aparat doar pentru ca e mult mai ieftin si fa toate investigatiile necesare in vederea stabilirii unui diagnostic corect. Ai grija de sanatatea ta!

Compania WeSound are o vasta experienta in acest domeniu, iar echipa este formata din specialisti care iti vor veni in ajutor. Chiar daca te confrunti cu hipoacuzia, nu inseamna ca aceasta afectiune trebuie sa te afecteze, mai ales ca exista solutii eficiente.

Pentru a afla mai multe informatii despre testele pe care trebuie sa le efectuezi, cat si despre aparatele auditive disponibile, poti apela la echipa de specialisti de la wesound.ro, iar in cel mai scurt timp vei uita de problemele cauzate de hipoacuzie.

Alege-ti cu atentie aparatul auditiv!

Articole similare

Close