Din Oras

Alege pardoseli decorative, atat pentru aspect, cat si pentru rezistenta

Cauti o solutie pentru pardoseala ta, care sa fie rezistenta la uzura, sa fie frumoasa si eleganta, rezistenta la umezeala si la zgarieturi. Citeste in continuare de ce trebuie sa iei in considerare pardoseli decorative pentru proiectul tau de amenajare.

Fie ca ai vazut un design care te-a atras, ori ca vrei sa transpui in realitate propriile tale idei, alegand pardoseli decorative, casa ta va arata mult mai bine. Vei avea o suprafata vibranta si eleganta, care va aduce un plus de personalitate spatiului in care traiesti sau iti desfasori activitatea.

 Pentru culori stralucitoare, lucioase si modele indraznete, o singura solutie:  pardoseli decorative

Alegerea solutiei potrivite care va acoperi podeaua, este un proces complicat, care va trebui sa aiba in vedere cateva detalii importante:

  • ce tip de trafic va suporta?
  • care este intesitatea traficului?
  • va avea nevoie de curatare frecventa?
  • va fi supusa unui impact puternic?
  • va trebui sa suporte o greutate mare?

Obtinerea rezultatului asteptat inseamna nu doar intelegerea esteticii dorite, ci si modul in care suprafata isi va putea mentine aspectul si functionalitatea atunci cand se confrunta cu conditiile zilnice identificate mai sus.

Solutiile de pardoseli decorative includ: pardoseli din rasina super neteda, finisaje de pardoseala cu cuart patat, pardoseli cu intarire rapida etc.

Alegerea de pardoseli decorative este foarte populara, deoarece ofera modele versatile, functionalitate si toate calitatile necesare pentru a satisface nevoile tale specifice. Este important sa cunosti diferentele dintre diferitele solutii de pardoseli decorative, pentru a putea alege culorile, modelele si texturile potrivite.

Pardoselile decorative pot fi combinate cu fulgi sau granule de cuart, pentru a crea o serie de efecte vizuale pentru suprafata podelei. Poate fi o experienta interesanta sa experimentezi diferite culori de baza si sa le combini cu o gama de aditivi in diferite nuante, pentru a obtine rezultate spectaculoase. Amesteca negru, gri si alb pentru a obtine o atmosfera profesionala, dar totusi interesanta din punct de vedere vizual. Pentru un spatiu cu un aspect informal si energic, alege culori vibrante, cum ar fi verdele starlucitor, galbenul viu sau albastrul electric.

Potentialul de design pe care il ofera aplicarea de pardoseli decorative se datoreaza unei bogate palete de culori, combinata cu o tehnica de aplicare care permite crearea de modele si imagini complexe. Separatoare din alama sau aluminiu sunt asezate pe podea pentru a delimita conturul culorilor. Materialul este apoi turnat in fiecare spatiu printr-o tehnica de vopsire cu numere. Dupa acest pas, suprafata podelei va suferi un proces de slefuire repetata cu diamant, pana cand culorile si formele vibrante din podea sunt dezvaluite.

Avantajele folosirii de pardoseli decorative includ:

  • Usor de pastrat si curatat. Intretinerea extrem de usoara este, poate, cel mai mare avantaj al turnarii de pardoseli decorative. Suprafetele sunt usor de curatat, de maturat sau spalat. Nu este nevoie de solutii speciale si nici de tehnici specifice.
  • Foarte durabile. Varianta cu pardoseli decorative reprezinta un etalon pentru pardoseli dure. Acestea sunt rezistene la alunecare, la socuri, impermeabile, rezistente la substante chimice dure.
  • Alege pardoseli decorative pentru o solutie rezistenta la foc. Aceste pardoseli suporta calduri de pana la 200 de grade, din acest motiv sunt de preferat oricaror alte solutii similare.
  • Culori deosebite. Alegand pardoseli decorative sau pardoseli epoxidice, ai la dispozitie o gama larga de culori din care sa alegi. Poti opta pentru varianta monocroma (intr-o singura culoare) sau o combinatie interesanta de culori pentru a personaliza intr-un mod unic spatiul personal.

Pe www.pardoseliindustriale.ro poti afla detalii despre toate variantele disponibile pentru pardoseli elegante, rezistente si atractive.

Articole similare

Close