Eveniment

Ambulanta implicata intr-un accident in judetul Salaj | Asistenta a fost ranita – FOTO

Un accident de circulatie a avut loc astazi, in jurul orei 15 pe DN1F, in localitatea Sutoru. In evenimentul rutier au fost implicate doua autovehicule, intre ele, o autosanitara  a Serviciului Judetean de Ambulanta Salaj. In urma impactului, asistenta aflata pe locul din dreapta a fost ranita.

Conform politistilor, un barbat in varsta de 70 de ani din Targu Neamt, care conducea un autoturism, ar fi atipit la volan in localitatea Sutoru, intrand pe contrasens. Acesta a intrat in coliziune cu o ambulanta care se intorcea spre Zalau de la Cluj-Napoca, dupa ce lasase un pacient. In urma impactului dintre cele doua autovehicule, asistenta aflata pe locul din dreapta a fost ranita, insa din fericire, usor. Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, insa rezultatul a fost negativ.

Pe toata durata cercetarilor, traficul in zona s-a desfasurat cu dificultate.

Nu este pentru prima data cand masinile de interventie ale Serviciului Judetean de Ambulanta Salaj sunt implicate in accidente. In octombrie 2018, o pacienta a murit dupa ce ambulanta care o transporta la spital s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea drumului din localitatea Ileanda. Atunci s-a stabilit ca soferul nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, intr-o curba extrem de periculoasa. (FOTO JOS) 

octombrie 2018 – Ileanda, jud. Salaj

Articole similare

Close