Din OrasEveniment

Artistii, nemultumiti de slaba organizare a Zilelor Zalaului | Ce i-a enervat pe Carlas’s Dreams

Faptul ca Zilele Municipiului Zalau s-au transformat din sarbatoarea orasului intr-un adevarat balci inghesuit intr-o parcare de cateva zeci de locuri si pe o straduta din vecinatate, care oricum este neincapatoare pentru negustorii mai mult, dar mai ales, mai putin civilizati, care vand orice, de la blanuri la rahat pe bat (nu neaparat turcesc), a fost vazut de toti cei care au participat la eveniment. 

Si, daca noi, zalauanii, suntem obisnuiti cu amatorismul autoritatilor locale, care de ceva vreme fac lucrurile doar de dragul de a fi facute, altii, care sunt obisnuiti cu normalitatea din alte orase nu pot decat sa ramana uimiti de superficialitatea intalnita aici. Ne referim la o parte din artistii care au concertat la Zilele Municipiului Zalau, si care spun ca nu s-ar fi asteptat ca intr-un oras resedinta de judet, organizarea unui astfel de eveniment sa fie atat de deficitara.

Carla’s Dreams spre exemplu, au urcat pe scena cu aproape o ora intarziere din cauza proastei organizari. Una dintre cele mai iubite trupe din Romania a fost lasata de izbeliste de organizatori, iar artistii au fost nevoiti sa gaseasca singuri drumul spre scena, acolo unde…nu au fost intampinati de nimeni.

Membrii din stafful trupei ne-au declarat ca nici macar nu au avut un loc de parcare asigurat in apropierea primariei, cladire in care trebuiau sa astepte pana cand vor concerta, iar cum nu au putut da de organizatori, au fost nevoiti sa isi faca singuri loc cu masina prin multime, pana in spatele scenei, lucru care a durat aproape jumatate de ora. Insa, odata ajunsi acolo, au gasit un cort de armata, in care au asteptat pe intuneric mai mult timp, fara macar sa primeasca o sticla de apa. Pe langa toate acestea, concertul a fost mult intarziat, deoarece cortul respectiv, pus acolo tocmai pentru artisti, nu avea nici macar un agent de paza sau un jandarm care sa ii impiedice pe oamenii din public sa intre peste ei. Desi formatia era deschisa sa isi faca poze cu fanii, acestia intrau continuu in cort fara sa fie opriti de nimeni, chiar daca se facuse deja ora la care Carla’s Dreams urma sa urce pe scena.

Acesta a fost si motivul pentru care, dupa concert, Carla’s Dreams nu a mai ramas sa dea autografe fanilor.

Oricum, Primaria Municipiului Zalau a cheltuit in acest an pentru balciul din spatele primariei, nu mai putin de 36 000 euro, in conditiile in care primarul s-a plans ca nu exista bani la buget pentru despagubirea zalauanilor afectati de grindina de la sfarsitul lunii mai.

Carla’s Dreams in cort, inainte de concert

 

Articole similare

Close