Cultura

Asociatia ProTeatru sarbatoreste 1 decembrie cu un spectacol de I.L. Caragiale, la teatru

Căldură Mare? Un spectacol spectacol de teatru după schițele lui Ion Luca Caragiale își așteaptă spectatorii în data de 1 decembrie, începând cu ora 19:00 la Kalvineum(fosta Casă Municipală de Cultură) – str. Corneliu Coposu, nr. 17.

Un spectacol interactiv cu trei actori veniți din București

Într-o lume abulică și dezordonată în care sistemul de valori fluctuează la fel ca și cursul valutar, personajele lui `Caragiale sunt actuale și în același timp, vechi de când lumea. Ironia lui Caragiale despre societatea în care trăim creionează personaje comice care depășesc limita stupidului, deși Einstein ne învață că universul are limite, prostia omului nu!
„Căldură? MARE?” este un spectacol de divertisment,, în care actorii Daniel Hara, Andrei Seușan și Eduard Cârlan joacă cu publicul pentru a-i face să se simtă parte din poveste, din lumea spectaculoasă a lui Caragiale.
Umorul și buna dispoziție vă vor destinde timp de o oră , alături de renumitele personaje Lache, Tache și Mache.

Mă bucur nespus să mă întorc iarăși la Zalău. Am mai fost aici cu spectacolul pentru copii “Micul Prinț” în luna septembrie. Sunt nerăbdător să mă întâlnesc și cu public adult din acest oraș. – Eduard Cârlan, actor

Bilete la preț redus pentru elevi, studenți și pensionari

Bilele la acest eveniment se găsesc la prețul de 20 de lei, dar Asociația Pro Teatru anunță reduceri de 25% pentru elevi, studenți și pensionari. Biletele se găsesc online pe site-ul www.proteatru.ro sau la în format fizic la Biblioteca Județeană Sălaj de luni până vineri între orele 15,00-18,00. Pentru informații Asociația Pro Teatru vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0742 860 457. 

Articole similare

Close