Eveniment

Au baut impreuna, apoi si-au impartit pumni si picioare | Cei trei barbati s-au calmat, dupa interventia Jandarmilor

A fost scandal in localitatea Panic. Trei barbati si-au impartit pumni si picioare in plina strada, dupa ce au baut impreuna si nu s-au mai putut intelege. Spiritele au fost calmate atunci cand la fata locului au ajuns Jandarmii salajeni.

Totul s-a intamplat sambata, 20 aprilie. Doi barbati cu varsta de 30, respectiv 36 de ani, din Panic si un altul de 42 de ani, din Jibou, stateau la un pahar de bautura, pana cand nu au mai cazut de acord intre ei. Batausii au inceput sa isi imparta pumni si picioare in mijlocul strazii, iar unul dintre ei a pus mana pe o sticla si l-a lovit pe unul dintre barbati cap.

Un trecator care a vazut scena a sunat la 112, iar in scurt timp la fata locului au ajuns Jandarmii din Zalau, care i-au despartit pe cei trei, dar si un echipaj medical. Pe numele persoanelor in cauza au fost intocmite dosare penale, agresorii fiind cercetati pentru savarsirea infractiunii de incaierare.

In urma altercatiei, o persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportata la Unitatea de Primiri Urgente din Zalau cu o rana in zona capului.

Articole similare

Close