Eveniment

Banciu Lucretia, o zalauanca adoptata in 1997 de o familie din Australia, isi cauta acum parintii biologici

Claudia a fost abandonata in urma cu mai bine de 20 de ani, a fost luata sub aripa casei de copii, acolo unde a stat aproape doi ani. In 1997, o familie venita din Australia s-a indragostit pe loc de ea si fara sa stea prea mult pe ganduri, cei doi australieni au primit-o cu bratele deschise in noua familie. Astazi Claudia este mama unei fetite de 6 ani si tot ce isi doreste acum e sa isi gaseasca familia biologica.

In 2005, cand fetita a implinit varsta de zece ani, a primit o poza cu o femeie care tinea un bebelus in brate. I s-a spus ca pe femeia din poza o cheama Banciu Lucretia, iar copilul ce il are in brate este chiar ea. De atunci, Claudia isi doreste in fiecare sa isi cunoasca parintii, fratii si surorile din Romania, despre care nu stie mai mult decat numele lor.

“Mai stiu ca am cativa frati. Lacatus Andrei si Lacatus Galatian, de-asemenea Banciu Bianca, Florina si Claudiu”  a scris pe Facebook de Claudia.

Tanara zalauanca asteapta nerabdatoare vesti din Romania, iar orice informatie care poate duce la identificarea parintilor sau fratilor Claudiei este de folos.

banciu lucretia

Articole similare

Close