Eveniment

Barbat din Salaj, arestat la Dej | A ranit o femeie cu un cutit, desi avea INTERZIS sa se apropie de ea

Un barbat in varsta de 41 de ani din judetul Salaj a fost arestat de politistii din Dej dupa ce si-a agresat fosta concubina si a ranit-o cu un cutit, desi nu avea voie sa se apropie de aceasta, deoarece exista un ordin de restrictie emis de judecatori.

Totul s-a intamplat in 1 iunie, cand politistii au fost solicitati printr-un apel la 112 sa intervina in localitatea Mănăşturel din Cluj, la un caz de violenţă, caz în care un bărbat a agresat şi ameninţat cu un cuţit o femeie, provocându-i tăieturi la nivelul bărbiei. Apelul venea de la un bărbat care a văzut agresiunea şi a sărit în ajutorul victimei.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat victima în persoana unei femei în vârstă de 39 de ani din municipiul Câmpia Turzii, care le-a declarat că bărbatul care a agresat-o este fostul său concubin, în vârstă de 41 de ani, din comuna  Someș Odorhei, judeţul Sălaj. Totodată femeia a precizat că magistraţii Judecătoriei Năsăud  au emis un ordin de protecţie prin care acestuia i se interzicea să contacteze sau să se apropie de victimă.

În urma activităţilor şi investigaţiilor desfăşurate de către poliţişti a fost identificat şi reţinut bărbatul pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă emis în lipsă de către magistraţii Judecătoriei Târgu Mureş.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.  

Articole similare

Close