Eveniment

Barbat din Zalau, banuit de comiterea mai multor furturi, prins de politisti

Un barbat din Zalau, banuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme si locuinte a fost identificat de politisti. Oamenii legii au documentat activitatea infracțională în opt dosare penale, privind infracțiuni de furt calificat, rămase cu autor necunoscut.

Este vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Zalău.

Bărbatul a fost arestat preventiv la data de 23 februarie, pentru două infracțiuni de furt calificat și două de tentativă la infractiunea de furt calificat.

În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că acesta este bănuit de comiterea a altor opt furturi din autoturisme și locuințe.

Faptele au fost comise atât pe timp de zi cât și în timpul nopții.

Din cercetări a reieșit că acesta ar fi pătruns, în perioada 6 ianuarie-22 februarie a.c., în două autoturisme parcate, dar neasigurate și în șase locuințe de unde a sustras un rotopercutor, mașină de filetat, diferite sume de bani etc.

Prejudiciul cauzat în aceste opt cauze penale este de aproximativ 10.500 de lei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Articole similare

Close