Eveniment

Barbat din Zalau retinut pentru talharie | Si-a riscat libertatea pentru 10 lei

Un barbata de 54 de ani a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, fiind banuit de comiterea infractiunii de talharie.

Poliţia Municipiului Zalău a fost sesizată prin plângere, de către o femeie de 72 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în scara blocului, o persoană necunoscută i-a smuls portofelul în care avea documentele personale şi suma de 10 lei, după care a fugit.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, iar din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 54 de ani, din municipiul Zalău.

Zilele trecute, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat în sarcina acestuia s-a stabilit că la data sesizării faptei, bărbatul ar fi văzut când victima a intrat în scara blocului, moment în care a deposedat-o prin violenţă de portofel în care avea documentele personale şi suma de 10 lei.

Portofeul împreună cu documentele au fost recuperate şi restituite femeii.

Cel în cauză a fost reţinut la data de 2 mai a.c., iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Poliţiei Locale Zalău.

Articole similare

Close