Eveniment

Bărbat lovit de mașină, găsit fără suflare pe marginea drumului | Șoferul și-a continuat drumul

Un bărbat din comuna Bobota a fost găsit ieri noapte fără suflare, pe marginea drumului. Conform polițiștilor, acesta ar fi fost lovit de o mașina, iar după impact, șoferul vinovat de producerea tragediei și-a continuat drumul. Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Totul s-a întamplat pe raza comunei Bobota, în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai. Polițiștii au fost alertați prin 112 despre un accident, în urma căruia o persoană, care circula pe marginea drumului, ar fi rănită. Ajunși la fața locului, agenții au găsit victima fără suflare. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani suferise leziuni incompatibile cu viața.

La câteva ore distanță, polițiștii au identificat si autorul tragicului eveniment. Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Cluj, pe care oamenii legii l-au găsit acasă.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, în cele din urmă, însă rezultatul a fost negativ. Chiar și așa, acesta va răspunde penal pentru cele petrecute.

Articole similare

Close