Eveniment

Bataie generala pe o strada din Jibou | Politistii de la Actiuni Speciale au intervenit in forta

A fost bataie generala pe strada Stejarilor din Jibou. Dupa mai multe pahare de alcool, un grup de „prieteni” nu s-au mai putut intelege si au inceput sa isi imparta pumni si picioare. A fost nevoie de interventia politistilor de la actiuni speciale pentru a calma spiritele incinse.

„La data de 30 noiembrie a.c., ora 14.41, Poliția a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, cu privire la o agresiune comisă pe strada Stejarilor, din Jibou.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat persoanele implicate. Este vorba despre 10 persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 60 de ani, două din Dobrin și opt din Jibou.

O persoană a fost transportată la spital pentru investigații și șapte au fost conduse la sediul poliției.

În cauză, polițiștii au întocmit două dosare penale pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și au aplicat șapte sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991.” a transmis Maria Cristea, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate de oamenii legii se ridică la suma de 5200 lei.

Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.

Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii, împreună cu jandarmi, au desfășurat activități de patrulare, atât pe strada Stejarilor, cat și în Orașul Jibou.

Articole similare

Close