Eveniment

Bătaie între femei într-un bar din Gârceiu | Au folosit bâte, pumni si picioare de mese – VIDEO

Un cuplu de indragostiti din localitatea Garceiu, judetul Salaj, a fost luat la bataie in ziua de Boboteaza,  in barul din sat. Bătăușele sunt trei femei, care se pare, erau geloase pe frumusetea unei consatence, astfel ca, la betie, s-au hotarat sa ii dea o lectie. Totul s-a intamplat sub privirile unui copil de aproximativ 3 ani, care privea atent bataia de pe o masa a barului, si chiar daca la un moment dat a cazut pe podea, nimeni nu l-a bagat in seama. Bătaia a continuat. Cele trei agresoare s-au ales acum cu dosar penal. (VIDEO la finalul articolului).

Conform politistilor, totul s-a intamplat in 6 ianuarie, in barul din Gârceiu, comuna Crișeni. Doua surori, Lucia (29 ani) si Suzana (26 ani), impreuna cu mama lor, Lucretia (59 ani), s-au intalnit in localul respectiv cu fostul iubit al uneia dintre ele, care…era cu o alta femeie. Aprigă la mânie si cu mintea intunecata de gelozie, una dintre cele două surori a cerut explicatii de la barbatul care statea la masa cu noua femeie, dar nu a durat mult pana cand si-a descarcat furia pe aceasta. In sprijinul ei au sarit si celelalte femei care o insoteau si care, inexplicabil, in ziua de Boboteaza au hotarat sa poarte cu ele prin sat si câte o bâtă. Barbatul a fost prins la mijloc intre cele trei bătăușe si femeia pe care acestea si-au descarcat furia, dar in scurt timp totul s-a transformat intr-o bataie generală in care sau folosit pumni, bâte, palme, păruieli, picioare si picioare de masă.

Toata scena de violenta a fost privita de pe o masa din bar de fiul uneia dintre ele, care, desi a cazut la un moment dat pe podea, nu a primit atentie din partea niciuneia dintre ele, pentru ca „lecția” trebuia dusa pana la capat.

Politistii au fost sesizati printr-un apel la 112 cu privire la incidentul din bar, iar tânăra agresata a fost transportata la spital, insa nu a ramas internata. Acesteia i s-a adus la cunostinta ca poate depune plangere impotriva celor trei agresoare, si a fost indemnata sa isi scoata un certificat medico-legal. Pana atunci, oamenii legii fac cercetari pentru loviri sau alte violente si distrugere.

Articole similare

Close