Eveniment

Bataus si victima, colegi de salon la spital, dupa o reglare de conturi in Jibou

Un jibouan, in varsta de 26 de ani, a rupt in bataie un barbat, pe care l-a bagat in spital, dupa ce si-ar fi adus aminte de un conflict mai vechi. Cateva ore mai tarziu, tanarul bataus a ajuns coleg de salon cu victima lui, dupa o alta reglare de conturi.

Toata intamplarea a avut loc marti dimineata, aproape de ora 8. Tanarul de 26 de ani si-ar fi amintit de un conflict mai vechi pe care l-a avut cu un barbat de 37 de ani, din Jibou. Fara remuscari, tanarul a navalit cu pumnii si picioarele asupra victimei, iar apele s-au linistit abia cand au intervenit Jandarmii.

Din cauza ranilor cauzate de ploaia de lovituri, victima a fost transportata la spitalul orasenesc din Jibou, unde i-au fost acordate ingrijiri medicale.

Cateva ore mai tarziu, tanarul bataus a simtit pe propria piele corectiile aplicate victimei sale. Un barbat de 40 de ani si o femeie in varsta de 32 de ani, ambii din Jibou, si-au amintit la randul lor de un conflict mai vechi, motiv pentru care au navalit la randul lor cu pumnii si picioarele asupra tanarului in varsta de 26 de ani.

Jandarmii au fost solicitati din nou sa intervina pe strada Stejarilor, pentru a linisti apele intre batausi.

Tanarul de 26 de ani a fost si el transportat la spitalul orasenesc din Jibou, pentru ingrijiri medicale.

Atat batausul in varsta de 26 de ani cat si agresorii acestuia s-au ales cu dosare penale, pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.bataie jibou

Articole similare

Close