Eveniment

Batran jefuit in zona Autogarii | Unul dintre hoti s-a dat drept politist – VIDEO

Un batran din Zalau a ramas fara banii de la ciorap, dupa ce a fost ademenit de o persoana necunoscuta in spatele autogarii. La scurt timp, in „ajutorul” agresoarei a intervenit un barbat, care s-a dat drept politist.

Conform Procurorilor DIICOT, la data de 17 noiembrie 2018, inculpata M. L. S. se afla împreună cu inculpatul Ș. S. în apropierea unui bar din zona Autogării municipiului Zalău, moment în care cei doi au observat că un bărbat mai în etate, care se afla in local, avea mai mulți bani asupra sa, ascunsi in ciorap.

Cei doi agresori s-au inteles si l-au atras pe barbat in spatele autogarii, unde acesta a cazut si unul dintre hoti a incercat sa il descalte. Batranul a incercat din rasputeri sa se apere, insa la scurt timp si-a facut aparitia si cel de-al doilea agresor, care s-a dat drept politist si a strigat catre victima „Poliția! Stai că dacă nu te arestez!”, tinandu-i blitz-ul de la telefon in ochi. La cele auzite, batranul s-a panicat si nu a mai opus rezistenta.

Hotii au reusit sa ii fure barbatului suma de 250 de lei si un pachet de tigari.

Procurorii cer acum sprijinul populatiei pentru identificarea barbatului, care este parte vatamata într-o cauză penală în care se efectuează cercetări față de mai mulți inculpați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și tâlhărie.

Cei care il cunosc pe barbatul respectiv si pot oferi informatii in acest sens, sunt rugati sa se adreseze Biroului Teritorial Salaj al DIICOT – telefon: 0260 612 729, email: diicot_bt_salaj@mpublic.ro sau Inspectoratului De Poliție Județean Sălaj, telefon 0260 661285

Articole similare

Close