Eveniment

Bauti la volan, pe drumurile din judet | Doi salajeni s-au ales cu dosare penale

Doi salajeni s-au ales cu dosare penale, dupa ce s-au urcat bauti la volan si au condus pe drumurile din judet. In ambele cazuri, la testarea cu aparatul etilotest, s-a evidentiat o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Primul tras pe dreapta a fost un sofer in varsta de 37 de ani, din localitatea Sag. Acesta se afla la volanul unei masini, care circula pe Drumul Judetean 191D. La testarea cu aparatul etilotest, s-a evidentiat o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cateva ore mai tarziu, aproape de miezul noptii si dupa mai multe pahare de alcool, un barbat in varsta de 54 de ani, din comuna Ip, s-a urcat „ametit” la volanul autoturismului si a pornit la drum. Acesta a fost tras insa pe dreapta de un echipaj de la rutiera, iar la testarea cu aparatul etilotest, si in acest caz, rezultatul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe numele celor doi soferi s-au deschis dosare penale, iar politistii continua cercetarile pentru infractiunea de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Articole similare

Close