Eveniment

Beat, fara asigurare si ITP, prins cu 101km/h in localitate | Barbatul a ramas, momentan, fara permis

Un barbat in varsta de 34 de ani, din comuna Ileanda, i-a surprins pe politistii rutieri, dupa ce a fost oprit pentru ca se deplasa cu 101 km/h in localitate. La controlul documentelor, agentii au constatat ca acesta avea inspectia tehnica periodica expirata, la fel si asigurarea obligatorie RCA. In plus, la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentratie de 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Potrivit reprezentantilor IPJ Salaj, fapta s-a petrecut în localitatea Bârsău Mare, la ora 12:17, când polițiștii au depistat în trafic un autoturism, care rula cu viteza de 101 km/h.

În urma verificării documentelor, polițiștii au constat că autoturismul condus de bărbat avea, atât inspecția tehnică periodică, cât și asigurarea obligatorie expirate.

Polițiștii au sancționat conducătorul auto și i-au reținut permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și plăcuțele autoturismului.

Întrucât șoferul emana halena alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit pentru conducere sub influența alcoolului.

Respectați normele rutiere! Nu vă urcați la volan dacă ați consumat alcool sau alte substanțe care vă pot afecta capacitatea de reacție!

Articole similare

Close