Eveniment

Bijuterii in valoare de 4.000 de euro, furate de o tanara in luna iulie | A fost retinuta de politisti

Autoarea unui furt, din luna iulie a acestui an, in urma caruia o femeie a ramas fara bijuterii in valoare de aproximativ 4.000 de euro, a fost identificata si retinuta de politisti. Este vorba despre o tanara in varsta de 20 de ani, din localitaitea Sinmihaiu Almasului. Aceasta a fost prezentata magistratilor Judecatoriei din Zalau cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Concret, la data de 18 iulie, femeia ar fi profitat de neatentia unei femei si a patruns in locuinta acesteia din Zalau. Odata ajunsa in interior, tanara a pus mana pe tot ce a gasit de valoare, cauzand astfel un prejudiciu de aproape 4.000 de euro.

„Verificările efectuate de polițiști au dus miercuri, 11 septembrie a.c., la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. […] În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, tânăra a fost reținută, miercuri 11 septembrie a.c., iar astăzi (12 septembrie a.c.) a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă. ” a transmis Maria Cristea, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj.

Politistii au reusit sa recupereze 90 % din prejudiciul cauzat.

Articole similare

Close