Eveniment

Brasovean prins de politistii zalauani cu permis de conducere fals

Poliţiştii Biroului Rutier continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunile de conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, fapte constatate la sfârşitul săptămânii trecute. Bănuit de comiterea faptelor este un bărbat din Braşov.

La data de 27 iunie a.c., ora 8:10, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Zalău, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din judeţul Braşov.

La solicitarea documentelor, conducătorul autoturismului a prezentat un permis de conducere, despre care poliţiştii au avut suspiciuni cu privire la autenticitate.

Astfel, în urma verificărilor s-a stabilit că documentul este fals, întrucât nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, iar bărbatul nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Articole similare

Close