Eveniment

Caine legat de gat si lovit de doi copii din Fildu de Sus | Animalul a murit in cele din urma – VIDEO

Imagini greu de privit au fost surprinse in localitatea salajeana Fildu de Sus. Doi minori se „amuza” in timp ce lovesc de mai multe ori cu o bata un caine. In acelasi timp un altul il tine pe animal strans legat de gat cu o funie. Imaginile au ajuns la o Asociatie pentru Protectia Animalelor din Cluj, dar si in atentia Politiei Animalelor.

Potrivit politistilor, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în localitatea sălăjeană Fildu de Sus, mai mulți minori agresează un câine.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, ca fiind doi minori de 9 și 13 ani, ambii din localitatea Fildu de Sus, județul Sălaj.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a survenit decesul animalului, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Articole similare

Close