Eveniment

Caine ucis de alti doi, din rasa Amstaff | Proprietarul a lasat animalele fara lesa si botnita

Doi caini din rasa Amstaff, lasati nesupravegheati de catre stapan, au atacat si ucis un alt caine, in apropiere de Zalau. Jandarmii au fost solicitati, prin apel la 112, sa intervina pentru a pune capat atacului, insa nu s-a mai putut face nimic in acest sens.

Totul s-a intamplat luni, in jurul orei 13,50 in localitatea Aghires. Conform jandarmilor, cei doi caini agresivi au fost gasiti pe o strada, nesupravegheati si fara botnita.

Proprietarul cainlor ucigasi a fost identificat de oamenii legii si sanctionat cu amenda in valoare de 3500 de lei, pentru neluarea măsurilor necesare de prevenire a atacului canin asupra unui animal domestic şi permiterea accesului câinilor periculoşi în locurile publice, fără ca aceştia să poarte botniţă şi să fie ţinuţi în lesă.

Nu este primul caz in care, caini agresivi fac victime in localitatea Aghires. In urma cu aproape doua luni, un tata impreuna cu fiul acestuia au fost atacati in plina strada de un barbat care isi plimba cainele. Initial, agresorul s-a luat la harta cu tatal, pe care l-a si lovit, iar mai apoi si-a asmutit cainele pe ei. Cei doi s-au ales cu mai multe muscaturi pe maini, insa tatal, din cauza ranilor, a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital.

Mai multe detalii AICI.

 

 

Articole similare

Close