Eveniment

Cal despicat, gasit legat de un stalp de curent in Barsau Mare | Politia animalelor incearca sa gaseasca autorii

Un barbat din Barsau Mare si-a gasit calul injunghiat, taiat si despicat, legat de un stalp de electricitate. Ranile multiple au fost cauzate de persoane inca necunoscute. Dupa apelul la 112, la locul indicat s-au deplasat politistii de la biroul pentru Protectia Animalelor, care incearca sa dea de urma autorilor.

Potrivit reprezentantilor IPJ Salaj, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați, prin 112, de către un cetățean, din localitatea Bârsău Mare, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au omorât un cal.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor care au constatat faptul că, pe un teren viran din localitate, legat de un stâlp de electricitate se afla cadavrul unei cabaline.

Cadavrul animalului prezenta multiple leziuni prin înjunghiere și despicare, provocate cu obiecte înțepător-tăietoare și despicătoare, incompatibile cu viața.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru uciderea cu intenție a animalelor și continuă cercetările, în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.

Articole similare

Close