Din OrasEveniment

„Cand simti ca nu mai poti, tot mai poti un pic!” | Surpriza unor copii pentru salvatorii Salajeni – FOTO

Speranta si increderea ca totul va fi bine, sunt cateva cuvinte care stau pe buzele tuturor in aceste vremuri apasatoare, in care vietile tuturor au fost date peste cap. Greutatea, de departe, au simtit-o cel mai mult medicii, asistentii si deopotriva toti cei aflati in linia intai, care lupta intr-un „altfel de razboi” cu un inamic invizibil.

Desi epuizati, medicii si asistentele continua sa lupte neincetat si doar mesajele de multumire primite de la pacienti le mai aduc zambetul pe buze.

O farama de bucurie a venit pentru cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta de la o mana de copii de la Scoala Mihai Eminescu din Zalau.

Micutii le-au transmis ca sunt alaturi de cei din linia intai, asa cum au stiut ei mai bine. Asa ca au luat creioanele colorate si au asternut pe hartie lupta salvatorilor cu temutul coronavirus.
„În momentele grele, în clipele de deznădejde și în zilele mult prea obositoare, să știți că nu sunteți singuri. Noi, cei mici, vă suntem alături sufletește, cu gândul bun și-n rugăciune! Acesta este mesajul nostru, știu că este prea puțin pentru tot ceea ce faceți pentru noi toți!” se arata intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Spitalului Judetean de Urgenta Zalau.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole similare

Close