Din Oras

Care sunt top 3 cele mai căutate uși pentru intrarea în casă?

Unul dintre primele lucruri pe care atât musafirii, cât și trecătorii le observă la o casă este aspectul general al acesteia. Din acest motiv, cu toții dorim să fim atenți atunci când alegem modelele de usi intrare, dar și cum facem fațada casei să fie cât mai atractivă.

În ziua de astăzi aspectul joacă un rol foarte important în societate, astfel că fiecare dintre noi are grija ca și aspectul casei să fie unul plăcut și îndrăgit de cei care ajung în preajma sau în interiorul acesteia. Ușa este primul lucru de care musafirii se lovesc când vin în vizită, transformând astfel un simplu produs într-un portal care oferă o primă impresie, impresie ce rămâne pentru totdeauna. Din aceste motive, astăzi am ales să prezentăm un top 3 al celor mai îndrăgite tipuri de uși intrare, acestea putând reprezenta un punct de start în căutările dumneavoastră pentru un “portal” perfect.

Ușile cu mâner vertical

Nu este o noutate faptul că tot mai multe case încep să înlocuiască mânerele clasice de tip clanță sau rotund cu mânere de dimensiuni impresionante ce se întind pe întreaga dimensiune a ușii. Aceste tipuri de uși intrare sunt cele mai întâlnite în ziua de astăzi, ele fiind o definiție a modernismului îmbinat cu clasic. Astfel de mânere se întâlneau la marile conace în trecut, dar fac și parte din istoria designului curților vechi ale blocurilor bucureștene. Astăzi însă, ele au fost adaptate timpului în care trăim și, deși oferă greutate și impresionează prin aspect, ele sunt făcute mult mai simplu, încercând să respecte și ideea de minimalism al detaliilor.

Ușile cu inserții de detalii din sticlă

Un alt tip de ușa exterioară ce pare să fie îndrăgită de tot mai mulți cumpărători este ușa cu detalii din sticlă. Aceste sunt fie detalii de mici dimensiuni plasate central, fie pot acoperi întreaga ușă sau partea de sus a acesteia. Sticla folosită în aceste produse este una foarte rezistentă, ea nelăsând privitorii să vadă în interiorul casei. Aceste tipuri de uși sunt alese în special de persoane care doresc să aducă un plus de stil locuinței lor și care pun preț pe detalii.

Ușile duble

Nu în ultimul rând, acest top nu ar fi putut fi complet dacă nu conținea o mențiune a unor uși intrare duble. Acestea sunt îndrăgite în principal pentru măreția lor, dar și pentru faptul că pot fi o îmbinare a celor două tipuri de ușă deja menționate. Aceste uși permit îmbinarea de stiluri și oferă posibilitatea de a avea o intrare în casă cu adevărat memorabilă. Ușile duble sunt tot mai îndrăgite datorită îmbinării de geam termopan cu ușa metalică, ea oferind o luminozitate și lărgind spațiul de intrare în casă.

De unde pot fi achiziționate modele ale fiecărui tip de ușă amintit?

Magazinele care oferă oferte de uși intrare sunt numeroase. Unul dintre acestea este chiar Soraltechnik. În acest magazin puteți găsi diverse modele din tipurile de uși menționate, ideea de modele având o inspirație vestică.

Tot în același magazin se pot găsi și ferestre lemn stratificat, dar și copertine pentru terasele casei. Toate aceste pot fi observate mai în detaliu la adresa soraltechnik.ro, site de pe care se poate face și achiziționarea produsului în cazul în care găsiți ceva potrivit.

 

Date de contact:

Telefon: 031 430 40 33

E-mail: office@soraltechnik.ro

Adresa: Bulevardul Pipera 59, Voluntari, Ilfov

 

Articole similare

Close