Eveniment

Casa mistuita de flacari in Viile Jacului | Pompierii s-au luptat mai bine de 4 ore cu flacarile – FOTO

S-a dat alarma in randul pompierilor salajeni sambata dimineata. Un apel la 112 anunta ca o casa aflata intre localitatile Stana si Jac, a fost cuprinsa de flacari. Proprietara locuintei a suferit un atac de panica atunci cand si-a vazut agoniseala de-o viata in flacari, insa un echipaj SMURD i-a acordat ingrijiri medicale la fata locului.

Alarma s-a dat putin dupa ora 10, iar la apel au raspuns salvatorii din cadrul Detasamentului din Zalau, dar si de la sectia din Jibou. Interventia pompierilor a fost cu atat mai dificila, cu cat drumul de acces spre locuinta, lipsea (Viile Jacului). Astfel Pompierii au fost nevoiti sa isi croiasca singuri calea pentru autospeciale si motopompe, pe o distanta de aproximativ 2 kilometri. Ajunsi acolo, salvatorii au constatat ca incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 450 de metri patrati, la o casa de locuit, dar si la doua anexe. Limitati de resurse, pompierii au folosit pentru realimentare, apa dintr-un parau, insa din nefericire, flacarile s-au extins si la o alta locuinta aflata in apropiere.

Mai bine de patru ore s-au luptat pompierii cu flacarile uriase, pana cand au reusit sa lichideze incendiul si sa previna extinderea acestuia si la alte imobile din zona.

Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la producerea incendiului.

Stire in curs de actualizare…

Articole similare

Close