Divertisment

Cauti masini in leasing? Iata un top al celor mai cumparate autoturisme second hand in 2020

Mii de modele de autoturisme la mana a doua au fost achizitionate prin leasing auto in anul 2020. Fie aduse la comanda, fie disponibile deja in ofertele specialistilor, bunurile achizitionate de soferi s-au ridicat la standardele asteptarilor si au permis oportunitati flexibile de plata. 

Chiar in acest moment esti intersat de masini leasing? Iata care au fost cele mai cumparate masini second in leasing, in anul 2020, modele care se afla si in acest an in oferta celor mai mari companii ce comercializeaza vehicule la mana a doua. 

Mercedes-Benz GLA 250 4M AMG

Autoturismul din 2017 se afla in topul preferintelor soferilor chiar si in acest moment, dintr-un simplu motiv: imbina toate avantajele pentru a se dovedi o achizitie practica si durabila. Vehiculul cu 155 kW are toate functionalitatile care garanteaza confortul si siguranta in deplasare. Vine la pachet cu dispozitivul antidemaraj electric, sistem de control al tractiunii, voice control, computer de bord, sistem de evitare a coliziunilor, volan multifunctional, bluetooth, sistem de music streaming integrat si alte facilitati pe care le asigura brandul Mercedes. Acest vehicul functioneaza pe benzina si este prevazut cu cutie automata, iar la capitolul estetic bifeaza chiar si cele mai exigente cerinte ale soferilor experimentati. In anul 2020 a fost una dintre cele mai comercializate vehicule second hand, si se preconizeaza ca si in anul 2021. Merita!

Porsche Speedster PCCB SportChrono

Cine nu viseaza la un Porsche? Orice sofer, de la cel mai experimentat la cel mai putin invatat cu experienta condusului isi proiecteaza in minte visul de a se afla la volanul unui Porsche. In varianta sport, decapotabil, modelul Proche Speedster PCCB nu mai are nevoie de nicio descriere. Cu 510 CP, masina are suspensie sport si sistem de control al tractiunii, intrunind toate calitatile unui vehicul puternic. In primul trimestru din anul 2020 au crescut vanzarile acestui model de autoturism semnificativ in comparatie cu perioada anterioara. Desi nu s-au vandut mai multe masini Porche decat alte branduri mai accesibile ca pret, il mentionam in lista din prisma cererii crescute a ultimului an. Iubitorii luxului au ales alternativa second hand a celor mai puternice autoturisme, beneficiind – implicit – de calitatea ireprosabila si confortul sporit.

Volkswagen Passat 1.4 TSI

Unul dintre cele mai cautate vehicule la mana a doua in 2020 este Volkswagen Passat 1.4 TSI. Autoturismul impresioneaza la nivel de functionalitate si design chiar si la 4 – 5 ani dupa momentil lansarii, fiind in topul preferintelor iubitorilor brandului Volkswagen. In leasing, achizitia acestui vehicul la mana a doua implica o rata avantajoasa din punct de vedere al costurilor, ce iti permite un proces de achizitie mai facil. Specialistii din marile companii specializate in vanzarea autoturismelor second hand aduc acest tip de masina pe comanda, in termen de 15 zile, la un pret avantajos. Functiile ultra-moderne si astazi pe care le integreaza, design-ul absolut impecabil, puterea si siguranta acestei masini o catalogheaza ca fiind o achizitie sigura. Pentru achizitia in leasing, avansul incepe de la 10% pana la 60%, in functie de finantator.

Vrei sa cumperi auto rulate BMW sau orice alte masini second in leasing? Alege Auto-leasing.ro 

De la auto rulate BMW: auto-leasing.ro/marca/bmw/, pana la Mercedes, VW, Porsche, Audi, Jaguar, Mazda, Lexus, Ford, Hyundai, Fiat, Ferrari, Dodge si orice alt brand auto din lume, oferta Auto-leasing.ro este universul masinilor second cu putini km rulati si cu istoric service verificat. 

Aflate in stare perfecta de functionare, vehiculele din oferta Auto-leasing.ro se pot cumpara prin metode flexibile de plata, precum leasing-ul auto sau credit. 

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

Articole similare

Close