Din Oras

Cauti o capa de blana? Iata cateva sfaturi despre cum sa o alegi ca sa arati ca un star

Capa din blana naturala este o piesa vestimentara cu totul si cu totul aparte. Are o prestanta si o eleganta de neegalat si transforma orice tinuta de seara intr-o defilare de stil. Atunci cand cumperi o capa blana,  este important sa fii extrem de atenta la fiecare detaliu.

Este o investitie importanta, ce necesita o decizie de cumparare avizata, fara doar si poate. Dar care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont, atunci cand faci achizitia? Ei bine, am creat o lista special pentru tine, care le trece in revista pe fiecare, pe rand.

 

  1. Tipul de blana

Primul lucru asupra caruia trebuie sa te hotarasti este tipul de blana. Desi pare o decizie dificila, in realitate este mai simplu decat pare sa discuti cu un expert dintr-o casa de blanuri. Specialistii iti pot face recomandari, in functie de scopul achizitiei tale si stilul vestimentar care te defineste. Cele mai cautate sunt capele/ etolele din blana naturala de vulpe argintie, dar si cele din blana naturala de vizon. Optiunile sunt nenumarate, dar trebuie sa ai o idee generala asupra produsului final pe care il cauti cu adevarat.

 

  1. Posibilitatile de personalizare

Un alt aspect esential pe care il ignora – in prima faza – cumparatorii este posibilitatea de personalizare. Odata ce poti face ajustari unui model standard, ai libertatea de a concepe un nou articol vestimentar, care sa bifeze toate criteriile tale de exigenta. Se intampla, de multe ori, sa nu gasesti pe piata acel model 100% compatibil cu dorintele tale. In loc sa faci un compromis din acest punct de vedere, ai sansa de a opta pentru modificarile care sa conduca la rezultatul dorit. Casele de blanuri iti ofera aceasta optiune.

 

  1. Factorul termic

Chiar daca aspectul estetic primeaza pentru tine, nu uita sa iei in considerare rolul functional al piesei vestimentare. Blanurile sunt considerate cele mai calduroase articole de imbracaminte, dar gradul de confort termic difera in functie de produs. Nu uita sa discuti cu specialistul din magazin si despre acest lucru, astfel incat sa iei o decizie in cunostinta de cauza. Etolele din blana naturala pot fi nu doar fermecatoare, ci si extrem de calduroase, oferindu-ti confortul deplin atunci cand le porti la evenimente.

 

  1. Mediul de achizitie

Regula este valabila pentru orice tip de blana ai achizitiona: trebuie sa fii extrem de atenta la mediul de achizitie, astfel incat sa nu risti niciun moment in investitia ta. Hainele de blana naturala au costuri ridicate si este indicat sa iti iei toate masurile de precautie inainte de a face investitia. Cel mai sigur este sa alegi o casa de blanuri cu traditie, recunoscuta la nivel national si peste granite, care iti poate garanta calitatea produselor pe care le cumperi. Exista o casa de blanuri in tara care iti ofera garantie de 5 ani la produse.

 

Renumitul magazin de blanuri Casa de blanuri MG iti ofera pana la 5 ani de garantie la produse

Casa de blanuri MG este un magazin blanuri de lux in Romania, cu o traditie indelungata. Desi legea obliga o valabilitate a certificatelor de garantie de 30 de zile pentru categoria produselor din blanuri naturale, expertii de la Casa de blanuri MG sunt singurii care extind aceasta perioada pana la 3 – 5 ani. Merita!

 

Date de contact:

Tel: +40 07 27 22 52 62

E-mail: bianca@blana.ro

 

Articole similare

Close