Divertisment

Ce ar trebui să știi, înainte de a te apuca de videochat

Videochatul continuă să fie un subiect tabu în România, deși clasamentele efectuate la nivel european indică faptul că suntem liderii regiunii la acest capitol, cu zeci de mii de fete implicate în domeniu.

De la an la an, această activitate continuă să atragă tot mai multe persoane interesate de obținerea rapidă a unei surse financiare, însă continuă să persiste multe curiozități legate de acest domeniu. 

În principiu, cele mai frecvente întrebări vizează cuantumul sumelor ce se pot obține din videochat, dar și activitatea propriu-zisă pe care trebuie să o desfășoare modelele sau ce calități trebuie să aibă pentru a intra în branșă.

Iată cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le știi, înainte a face orice pas

  1. Nu trebuie să ai forme ideale pentru a fi un model de succes

Frumusețea este un aspect subiectiv și, după cum bine spune un proverb românesc, ea stă în ochii privitorului. Fiecare femeie are farmecul său aparte și calitățile proprii care sunt perfecte pentru anumite persoane care o privesc și o admiră.

Standardele de frumusețe reprezintă doar niște invenții menite să producă bani în industria modei și, în general, în publicitate, însă, în realitate, atractivitatea, sexualitatea și farmecul unei femei nu constau în niște dimensiuni sau kilograme anume. A fi plăcută, apreciată și a avea succes în acest domeniu derivă dintr-un cumul de calități, nu doar din cele de ordin fizic. 

  1. Nu ai nevoie de cunoașterea unei limbi străine

Studiourile profesionale de videochat au echipe întregi de traineri gata să-ți sară în ajutor, pentru a te învăța tainele din spatele acestei activități, inclusiv cum să comunici și ce ar trebui să spui, dar și sub ce formă.

Nu e niciodată prea târziu să înveți o limbă străină. Cu puțină concentrare și dorință de dezvoltare, poți reuși această performanță chiar și în câteva săptămâni.

  1. Câștigurile mari nu sunt un mit

Dacă alegi să lucrezi cu profesioniști, vei câștiga bine. Desigur, dincolo de garanția oferită de studioul respectiv, e nevoie de implicarea ta, de seriozitatea, punctualitatea ta. De asemenea, respectarea îndrumărilor primite de la traineri e esențială pentru a te bucura de succes financiar din videochat.

Cât ai putea câștiga, fără experiență și fără cunoașterea unei limbi străine? De exemplu, Kendrastudio.ro arată că, într-un astfel de caz, un model ajunge să obțină, într-o lună, peste 12.000 de dolari, în mai puțin de un an de la începerea activității sale online.

Totodată, câștigurile obținute din videochat pot depăși acest prag, dar pot fi și sub el, pentru că depind în mod direct de cât de serios abordează modelul această activitate, cât timp îi dedică și, mai ales, cât de implicat este în a evolua și a învăța.

În concluzie, activitatea de model online este una profitabilă din punct de vedere financiar, însă continuă să fie încărcată de prejudecăți și, uneori, de informații sumare, care pot fi descurajatoare. Însă e important ca, înainte de luarea unei decizii cu privire la implicarea în acest domeniu, să te documentezi temeinic și să adopți o hotărâre în cunoștință de cauză.

Articole similare

Close