Din OrasEveniment

Chelnerita din Zalau, scuipata si lovita de cersetori | Politia Locala „o arde” la umbra – VIDEO

Zalaul pare sa devina tot mai mult un sat fara caini, in care fiecare isi face legea dupa bunul plac. Iar atunci cand indraznesti sa semnalezi aceste nereguli, esti trimis la plimbare chiar de cei care sunt platiti sa te apere, sa se asigure de bunul mers al lucrurilor.

Inutilitatea „politistilor” locali din Zalau a fost dovedita inca o data astazi, atunci cand angajata unei terase din centrul orasului a „indraznit” sa le ceara ajutorul pentru a scapa de cersetorii care agasau clientii, si care au scuipat-o, au injurat-o si chiar au lovit-o. Numai ca, atunci cand agentii platiti fiecare cu minimum 4000 de lei pe luna din banul public au mers la fata locului, i-au facut reprosuri tot celei care le-a cerut ajutorul, pe motiv ca ei ar lucra prea mult, si ar fi cazul sa mai cheme si politia nationala sau jandarmii pentru a-i rezolva problema.

„Cersetorii intra in fiecare zi de nenumarate ori pe terasa sa cerseasca, deranjand clientii nostri, si efectiv nu vor sa iasa la nici macar trei atentionari. Am fost scuipata, injurata, LOVITA, ba chiar si urmarita de “saracutii” astia. Colegele la fel. Am chemat politia locala, au trimis niste “agenti constatatori”, care au fost foarte agitati de faptul ca am indraznit sa-i chem. Sa-mi fie rusine. Astazi, a si tipat la mine domn’ “politist” ca cica l-am luat la intrebari, pentru ca nu au facut nimic. Mentionez ca i-am chemat de mai mult de 10 ori, deci… Data trecuta mi-au spus sa-i deranjez si cei de la 112 si Jandarmeria, ca nu sunt nici mai presus nici mai prejos de ei. Oare? Cand am vrut sa-l intreb ceva pe Mr. Agitat s-a intors cu spatele si a plecat fain frumos. Ok, boss, am sunat la 112. A venit un POLITIST si un JANDARM , si m-au sfatuit sa depun plangere la primarie pentru politia locala, deoarece nu au facut absolut nimic. Luni la prima ora o sa fiu acolo…”, a postat pe o pagina de socializare chelnerita respectiva.

Intre timp, Primaria Zalau mimeaza o campanie impotriva cersetoriei, la fel cum mimeaza munca agentii politiei locale.

Serios, ma!?!

Articole similare

Close