Divertisment

„Ciclo mosii” au livrat cadouri si zambete copiilor cu deficiente

Cei aproape 30 de biciclisti deghizati in Mos Craciun au vizitat casele de copii din Zalau, unde au lasat darurile stranse din donatii

An de an, in preajma Craciunului, un grup de ciclisti inimosi pun mana de la mana si, din putinul lor, pregatesc pentru copiii defavorizati mici pachete cu daruri. Astfel, ei vor ca si cei mai putin norocosi sa simta spiritul si bucuria sarbatorilor de iarna.

„Acest eveniment se adreseaza persoanelor care in principiu sunt calare pe bicicleta mai mult decat ocazional, si simt nevoia de a ajuta persoane care consideram ca au mai putin decat noi” SIC transmite organizatorul.

Pe traseul lor, „ciclo mosii” s-au oprit pentru a imparti bomboane si baloane copiilor iesiti la plimbare cu parintii sau bunicii. La schimb, biciclistii au primit de la cei mici zambete largi si multumiri.

„Sa vezi fata copiilor cum se bucura, cand te vad imbracat in mos si pedaland, e o senzatie extraordinara” a spus un participant.

Pachetele pline cu dulciuri, fructe sau bomboane au fost daruite, ca in fiecare an, caselor de copii din Zalau. Nu s-au acceptat jucarii sau alte obiecte pentru ca, spun organizatorii „majoritatea copiilor sunt cu deficiente psihice, si de aceea nu se accepta lucruri cu care ar putea sa se raneasca sau sa le vatameze sanatatea. Ei doar stiu ca au primit ceva si pentru acest lucru se bucura”.

ciclo mos

Articole similare

Close