Divertisment

Cidru Somesan si Suc din mere BIO din Jibou la Targul de Craciun din Cluj-Napoca

Decoratiuni de Craciun, lumanari din ceara naturala de albine si globuri din conuri de brad sunt cateva dintre produsele promovate de Gradina Botanica "Vasile Fati" la Targul de Craciun din Cluj-Napoca. Cidrul de mere si sucul din mere BIO sunt "vedetele" casutei nr. 71 din Piata Unirii

Fie ca este vorba de globuri, ornamente, decoratiuni naturale ori produse gastronomice, toate se reunesc sub cupola de lumini a Targului de Craciun din Cluj-Napoca. Este un prilej pentru cei mai iscusiti mestesugari sa isi promoveze roadele muncii lor atat localnicilor cat si turistilor straini.

Asa s-au gandit si cei de la Gradina Botanica „Vasile Fati” din Jibou, care nu au ratat ocazia si au scos la inaintare ce au mai bun. Pe masa de la casuta nr. 71 „botanel&ghivecel”cei de la gradina botanica au pregatit ornamente cu flori, globuri din conuri de brad sau decoratiuni din crengute de brad si ceara naturala de albine. Pentru prima data, Gradina Botanica din Jibou vine si cu doua produse proprii, respectiv Cidrul Somesan, un produs autohton si 100% natural si sucul din mere de provenienta certificata BIO.

Este primul an in care Gradina Botanica participa in cadrul unui Targ de Craciun, iar reprezentantii au in vedere posibilitatea deschiderii unei „casute” si in Zalau, in eventualitatea in care se va organiza un astfel de targ.

cidru somesan

 

Articole similare

Close