Eveniment

CLUJ | Accident provocat de un tanar din Salaj | A trecut pe rosu – VIDEO

Un tanar in varsta de 24 de ani, din judetul Salaj, a provocat un accident rutier noaptea trecuta in Cluj-Napoca. Soferul se afla la volanul unei masini de ridesharing, insa ajuns in intersectie nu a respectat culoarea rosie a semaforului si lovit din plin o alta masina, tot de ridesharing.

Accident rutier produs la data de 7 octombrie, în jurul orei 03.00, la intersecția străzilor P-ța Cipariu – General Traian Moșoiu, din municipiul Cluj-Napoca.

Din cercetările preliminare s-a constatat că un conducător auto de 24 de ani, județul Sălaj, care conducea un autoturism pe strada General Traian Moșoiu în direcția străzii Posada, la intersecția semaforizată cu P-ța Cipariu nu ar fi respectat semnificatia de culoare roșie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de aceeași vârstă, din județul Cluj, în direcția P-ța Ștefan cel Mare, acesta din urmă circulând în momentul în care semaforul indica culoarea roșie.

A rezultat rănirea unei pasagere din autoturismul bărbatului din județul Cluj. este vorba despre o tânără, de aproximativ 30 de ani, care a fost consultată și transportată la spital cu afecțiuni ușoare.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Articole similare

Close