DivertismentEveniment

Copiii orfani din Salaj s-au bucurat de activitatile pregatite de politisti | Peste 120 de copii au participat la intalniri

120 de copii din centrele de plasament s-au bucurat de vizita politistilor salajeni, care dovedesc ca au o latura umana, inainte de orice. Oamenii legii le-au pregatit micutilor diferite activitati educative, dar au tinut sa le si explice acestora cum pot sta in siguranta in mediul online sau care sunt consecintele dramatice ale consumului de droguri.

In cursul lunii august 2019 copiii de la Casele de tip familial din Zalau „Dumbrava minunata”, „Prichindel”, „Floare de colţ” din Hereclean, Centrul de Plasament Simleu Silvaniei si Casa de tip familial Iaz s-au bucurat de vizita poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

In cadrul activităților desfasurate au fost prezentate mai multe spoturi preventive pe diferite teme (raspunderea juridica, delincventa juvenila, bullying, siguranta online, siguranţa rutiera, formele traficului de persoane-metode de recrutare a victimelor si consecintele consumului de droguri).

Intâlnirile au fost interactive, iar copiii si-au manifestat dorinta unor intalniri viitoare, cu promisiunea respectarii regulilor invatate de la politisti.

Articole similare

Close